Klaiber wil niet weg bij FC Utrecht: "Is hier veel moois gaande"

23 september 2020, 21:31

Er moet absoluut niet raar opgekeken worden als Sean Klaiber na het verstrijken van de transferdeadline nog steeds speler is van FC Utrecht. De rechtsback werd lange tijd in verband gebracht met een transfer, maar heeft het nog goed naar zijn zin in de Domstad. De rechtsachter heeft het gevoel dat er iets moois gaande is.

Hij verwacht dan ook niet een transfer te maken naar het buitenland. "Ik wil vlammen dit seizoen bij FC Utrecht, dat is mijn doel", aldus de verdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Er is zo veel moois gaande nu bij de club en daar wil ik onderdeel van zijn. Wie weet, als er een Premier League-club komt… Dat zijn kansen die je niet kunt laten schieten. Maar in mijn hoofd ben ik heel rustig en wil ik gewoon onderdeel zijn van dit team. Zeker dit seizoen."

De 26-jarige verdediger speelde met zijn ploeg afgelopen weekend met 1-1 gelijk bij VVV-Venlo. De rechtsback, die nog een contract heeft tot de zomer van 2022, maakte in die ontmoeting de enige goal van Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen