Gerrard positief over Willem II: "De voorste vier zijn gevaarlijk"

23 september 2020, 22:33

Daags voor de ontmoeting in Tilburg heeft Steven Gerrard zich uitgesproken over de wedstrijd van donderdag tegen Willem II. De trainer van Rangers FC vindt dat tegenstander uit de Eredivisie een pittige tegenstander is en verwacht een zwaar duel.

"De voorste vier zijn heel gevaarlijk en ze deden afgelopen weekeinde in de rust een paar heel interessante wissels. Ik ben heel benieuwd met welk team Willem II gaat spelen", zei de trainer van Rangers volgens De Telegraaf op het persmoment. "Dit is een grote uitdaging voor ons. We hebben verschillende stijlen, verschillende sterke punten en verschillende zwakheden. Op basis van de ervaring van de afgelopen jaren weten we dat de stijging qua niveau tussen de ene en de andere ronde groot kan zijn. Hoe dichter bij de groepsfase je komt, hoe zwaarder het wordt."

Voor Willem II kan het een voordeel zijn dat het geen tweeluik is, maar een enkele ontmoeting. "Er is wel een groot verschil met de andere jaren in de voorrondes en dat is dat het nu in één wedstrijd beslist wordt. Daarom denk ik dat de kansen nu fifty-fifty zijn. Het is een unieke situatie. Het neemt weg het kleine voordeel, dat je hebt, als je eerst uit speelt en dan thuis de kans krijgt om iets recht te zetten. Daarom is dit een lastigere opdracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen