Robben: "Nog steeds van overtuigd dat het gaat lukken"

24 september 2020, 08:46   Bijgewerkt: 24 september 2020, 09:06

De rentree van Arjen Robben ontaardde door een liesblessure in een grote deceptie. De 36-jarige aanvaller van FC Groningen zette na zijn mislukte comeback snel de knop om en werkt nu hard aan zijn herstel. "Je kunt in een hoekje een potje gaan janken, maar daar word je niet beter van."

Robben is ervan overtuigd dat hij dit seizoen nog meer minuten gaat maken dan het halfuurtje dat hij speelde tegen PSV. "We hoeven er niet omheen te draaien, ik wil gewoon voetballen en wedstrijden spelen. Alleen heb je niet altijd alles in de hand. Het enige wat je kan doen, is alles eruit halen wat erin zit en jezelf zo optimaal mogelijk voorbereiden en er optimaal mee bezig te zijn om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Dat is wat we doen, dan kan je jezelf ook niets verwijten", aldus de routinier tegenover FOX Sports.

Onduidelijk is wanneer Robben zijn terugkeer kan maken. "Als je alles geeft, dan word je uiteindelijk beloond. Daar ben ik van overtuigd. Ik ben er ook nog steeds van overtuigd dat het gaat lukken en dat ik wedstrijden ga spelen. Daar geloof ik nog steeds in, ik heb alleen geen garantie. Het is denk ik belangrijk dat je heel dicht bij jezelf blijft en je eigen weg volgt. Dan kun je het volgens mij nooit fout doen."

Lees ook: Buijs: "Verwachten Robben niet op korte termijn terug"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen