Chelsea shopt in Frankrijk en haalt concurrent voor Kepa

24 september 2020, 11:19   Bijgewerkt: 24 september 2020, 13:44

Chelsea heeft de selectie versterkt met Edouard Mendy. De Senegalese doelman komt over van Stade Rennes en tekent op Stamford Bridge een contract voor vijf seizoenen. Hij is aangetrokken omdat Kepa Arrizabalaga niet aan de verwachtingen voldoet. Samen met de Spaanse doelman en Willy Caballero zal Mendy strijden om de plek onder de lat.

De komst van Mendy kost Chelsea naar verluidt maximaal dertig miljoen euro. Het is zeker niet de eerste keer deze transferperiode dat de Engelse grootmacht diep in de buidel tast. Eerder gaven The Blues al veel geld voor Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Timo Werner (RB Leipzig), Hakim Ziyech (Ajax) en Ben Chilwell (Leicster City). Bovendien haalde de club Thiago Silva (Paris Saint-Germain) en Malang Sarr (OGC Nice) transfervrij binnen.

Mendy maakte de voorbij jaren veel indruk in de Ligue 1. Hij verscheen op de radar van Chelsea omdat de Engelsen niet tevreden zijn over Kepa. De Spanjaard is met een transfersom van tachtig miljoen euro nog altijd de duurste doelman ter wereld, maar heeft in Londen zelden weten te overtuigen. Dit seizoen maakte Kepa al twee grote fouten: tegen Brighton & Hove Albion en Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen