Jans kritisch ondanks goede start: "Het moet nog wel beter"

24 september 2020, 15:47

Ron Jans kent een uitstekende start van zijn dienstverband als trainer van FC Twente. De Tukkers begonnen het seizoen met een 2-0 zege tegen Fortuna Sittard en namen afgelopen weekend een punt mee uit De Kuip (1-1). "Wanneer je naar de resultaten kijkt mogen we tevreden zijn over de start. Ook als je kijkt naar wat we als team uitstralen", zegt Jans via de officiële kanalen.

FC Twente deelt na twee speelrondes de vijfde plaats met VVV-Venlo en Feyenoord. "We halen punten en dat geeft ook vertrouwen. De jongens vullen het goed in, maar het moet nog wel beter. Met name aan de bal", blijft de trainer kritisch. "In sommige fases van wedstrijden moeten we energie sparen en kunnen we ook meer creëren. We zetten goed druk, veroveren de bal, maar vanuit balbezit kunnen we nog beter."

In de Grolsch Veste ontvangt FC Twente vrijdag FC Groningen. Jans is beducht voor zijn oude club. "Ze hebben een heel goed gestructureerde en georganiseerde ploeg", aldus Jans. "Ze houden de ruimtes klein en krijgen weinig goals tegen. Dat maakt het lastig, we moeten daarom aan de bal laten zien beter te zijn dan we tot nu toe hebben gedaan." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen