Rahyi kan naar Al-Batin, Harroui wil naar Groningen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 september 2020 – Sparta Rotterdam moet vrezen voor het vertrek van Mohamed Rayhi. De aanvaller staat in de belangstelling van het Saudi-Arabische Al-Batin, dat een eerste bod heeft uitgebracht. Hoewel dat vooralsnog onvoldoende is, zal de interesse vermoedelijk niet zomaar verdwenen zijn. De smaakmakar zou zelf wel willen vertrekken naar het Midden-Oosten, terwijl Abdou Harroui op een stap naar FC Groningen aast. 

Rahyi kan naar Al-Batin, Harroui wil naar Groningen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijven Voetbal International en het Algemeen Dagblad althans. Technisch directeur Henk van Stee heeft de interesse voor Rayhi bevestigd, maar laat ook weten dat de Rotterdammers de aanvaller niet willen laten gaan. "Er moet wel een win-win-situatie zijn voor drie partijen, en niet dat twee partijen blij zijn en wij met een probleem zitten", stelt Van Stee tegenover het weekblad over het feit dat Rayhi zelf wel graag de stap wil maken. "Het is ook heel moeilijk om voor een redelijk bedrag nog een vervanger binnen te halen."

Met Joël Piroe en Ragnar Ache vertrok er al genoeg aanvallende kracht op Het Kasteel in deze transferwindow, waarbij aanwinst Reda Kharchouch bovendien geblesseerd raakte. Zodoende wil trainer Henk Fraser er het liefst nog een aanvaller bij, maar moet het eerst hopen dat Rayhi blijft. De multi-inzetbare aanvaller tekende recent wel bij op Spangen, waar hij zich opwerkte tot een belangrijke kracht. Met 20 doelpunten en 17 assists in 63 officiële duels voor Sparta, kan hij bovendien alleraardigste cijfers overleggen. Al Batin FC is momenteel de koploper van Saudi-Arabië. 

Ook Harroui mag vooralsnog niet vertrekken bij Sparta Rotterdam, ondanks dat hij graag naar FC Groningen zou willen vertrekken. De noorderlingen zijn echter niet bereid om de gevraagde drie (!) miljoen euro op tafel te leggen. "Het is vervelend dat dit zo kort voor de deadline gebeurt. Voor die jongens ook, want hun kop wordt gek gemaakt", aldus Van Stee. Vooralsnog lijkt ook dat niet tot een akkoord te komen. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd