Mauro Júnior vreest voor blessure Romero: "Blijft naar"

25 september 2020, 10:44   Bijgewerkt: 25 september 2020, 10:55

PSV had gisteren na de eenvoudige 1-5 zege op NS Mura alle reden om vrolijk te zijn, maar na afloop hing er in Slowakije toch een bedrukte sfeer. De Eindhovenaren voelden mee met spits Maxi Romero, die opnieuw geblesseerd moest afhaken en moet vrezen voor een lange absentie.

Ploeggenoot Mauro Júnior zag de Argentijnse spits al voor rust naar de grond gaan. ,"Het is voetbal en er kan altijd iets met jezelf of je ploeggenoten gebeuren. Het blijf naar. We hopen dat het meevalt." Romero moest afhaken met een knieblessure. Roger Schmidt maakte al meteen duidelijk dat het serieus was. "We zijn ongerust", zei hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Het huwelijk tussen Romero en PSV is nog niet bepaald gelukkig te noemen. De 21-jarige aanvaller kwam in 2018 voor ruim tien miljoen euro over van Vélez Sarsfield, maar raakte al snel geblesseerd. Afgelopen seizoen keerde Romero terug naar zijn oude club, waar hij zich weer nadrukkelijk in de kijker speelde. Met de winnende goal in blessuretijd tegen FC Emmen én een basisplaats tegen Mura was Romero op de goede weg. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen