Lyon doet Memphis 'niet te weigeren contractvoorstel'

25 september 2020, 11:22

Ronald Koeman lijkt volgens de laatste ontwikkelingen naast de komst van Memphis Depay te grijpen. FC Barcelona is gecharmeerd van de Oranje-international en leek dichtbij zijn handtekening, maar door een onverwachte plottwist zou de aanvaller alsnog bij Olympique Lyon blijven.

Voorzitter Jean-Michel Aulas heeft namelijk in de Franse krant Le Progres onthuld dat Lyon Memphis een nieuwe aanbieding heeft gedaan. "Ik heb hem een niet te weigeren voorstel gedaan om zijn contract te verlengen", vertelt Aulas. "Het is een prachtig voorstel." Daarmee hoopt hij zijn sterspeler aan boord te houden. "Niet is onmogelijk. We hebben er in ieder geval alles aan gedaan om hem te behouden. Als hij niet bij ons blijft dan zullen we daar op inspelen."

Memphis speelt sinds 2017 voor Olympique Lyon, dat hem oppikte na een mislukt avontuur bij Manchester United. In Frankrijk groeide de aanvaller met goals en assists uit tot de belangrijkste speler. Dat deed hij ook in het Nederlands elftal, waar hij floreerde onder de vleugels van Ronald Koeman. De Nederlandse oefenmeester hoopte te profiteren van het aflopende contract van Memphis. De oud-PSV'er staat tot 2021 onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen