Vitesse in vorm: "We zien zeker kansen tegen Ajax"

25 september 2020, 14:09

Voor Vitesse komt het treffen met Ajax op het juiste moment. De ploeg uit Gelderland won net als de Amsterdammers de eerste twee wedstrijden en steekt in goede vorm. Edward Sturing, die de door corona gevelde Thomas Letsch vervangt, ziet kansen in Amsterdam.

Vitesse kan niet beschikken over Roy Beerens, Max Clark en Filip Delaveris. De basisploeg zal hetzelfde zijn als tegen Sparta. "We hebben scherp getraind", stelt Sturing tegenover De Gelderlander. "Daarbij zien we zeker kansen tegen Ajax. Die zit logischerwijs in de omschakeling. Maar we moeten op onze top zijn om ook een resultaat te boeken."

Oud-Ajacied Riechedly Bazoer staat tegenwoordig centraal achterin en heeft het goed naar zijn zin. "Ja, ik voel me er prettig bij. Het is ook niet nieuw voor mij, want ik heb er in de jeugd ook gespeeld en weet dus wat er gevraagd wordt. Dus het was ook niet verrassend voor mij dat het me nu zo goed afgaat." Hij kan zijn ei kwijt in de rol, claimt hij bij Omroep Gelderland. "Maar als je kijkt hoe we nu spelen, met drie man achterop. Dan kom ik ook vaak aan de bal en dat is mijn kracht. Dat ligt me dus wel. Of ik niet meer naar voren hoef? Nou, als de trainer me nodig heeft, dan sta ik er. Liever wel hoor, haha."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen