Schmidt: "Wordt zwaar, want het is op kunstgras"

25 september 2020, 16:13

Roger Schmidt won met PSV donderdag in de voorronde van de Europa League en moet zondag met zijn ploeg weer aan de bak. Dan is Heracles Almelo de tegenstander op kunstgras. Schmidt verwacht een lastige pot op het kunstgras.

"Het wordt een zware wedstrijd, want het is op kunstgras. Het is een voordeel voor clubs die er dagelijks op trainen, maar dat moeten we accepteren", zei Schmidt vrijdag op de persconferentie. Het is nog niet duidelijk of Eran Zahavi mee kan doen. "Hij is fit en op dat gebied is hij klaar, maar ik weet niet of alle papieren al rond zijn. We hebben een vol speelschema en we moeten goed op de spelers letten. Zondag zijn ze wel weer fit, maar het schema is een uitdaging. We hebben goede spelers op de bank en misschien gaan we wel wat wijzigen."

Het is nog niet duidelijk hoe het is met Maximiliano Romero is. De Argentijn viel donderdag uit met een knieblessure. "Hij wordt op dit moment in het ziekenhuis onderzocht. Daarna kunnen we pas iets zeggen over de ernst van de blessure", zei Schmidt. De Duitser heeft er overigens een nieuwe keeper bij, aangezien Maxime Delanghe is overgeheveld naar de A-selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen