Solskjaer: "Getuigt van weinig respect voor Van de Beek"

26 september 2020, 09:44

Terwijl clubs Chelsea, Liverpool en Manchester City deze zomer veel nieuwe spelers aantrokken, hield Manchester United zich koest op de transfermarkt. Alleen voor Donny van de Beek trok de Engelse grootmacht de portemonnee. Dat er wordt beweerd dat Manchester United zich minder goed heeft versterkt dan de concurrentie, vindt trainer Ole Gunnar Solskjaer niet eerlijk tegenover Van de Beek.

Chelsea trok tot nu toe Timo Werner, Kai Havertz, Ben Chilwell, Hakim Ziyech, Thiago Silva, Malang Sarr en Édouard Mendy aan, Liverpool versterkte zich met Thiago Alcântara, Diogo Jota en Kostas Tsimikas en Manchester City voegde Nathan Aké en Ferran Torres aan de selectie toe.

Manchester United wordt weliswaar gelinkt aan Jadon Sancho (Borussia Dortmund) en Alex Telles (FC Porto), maar Van de Beek is een week voor de transferdeadline de enige nieuweling. "Ik denk dat het van weinig respect betuigt voor Donny als je zegt dat wij 'alleen' hem hebben aangetrokken. Hij is een topspeler en maakt het team sterker", aldus Solskjaer vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen