Bayern blijkt toch menselijk en verliest bij Hoffenheim

27 september 2020, 17:31

Het seizoen van Bayern München begon zeer overtuigend met een 8-0 overwinning op Schalke 04, waarna vervolgens ook de Europese Supercup werd gewonnen. Het seizoen begon zodoende weer uiterst succesvol voor Bayern, maar vervolgens is er zand in de motor gekomen. Zondag werd er namelijk met liefst 4-1 verloren bij 1899 Hoffenheim.

Bayern moest donderdag diep gaan om de Supercup te winnen tegen Sevilla en dus had Hansi Flick wat wissels in petto voor het duel met Hoffenheim. Onder meer Joshua Zirkzee mocht het vanaf het eerste fluitsignaal laten zien. De Nederlander teisterde nog wel de lat, maar werd na een uur gewisseld voor Robert Lewandowski. Bayern stond toen al met 2-0 achter.

Al in de zestiende minuut kwam Bayern namelijk op achterstand door een doelpunt van verdediger Ermin Bicakcic. Acht minuten later werd het zelfs 2-0 via Munas Dabbur. De aanvaller dribbelde op Manuel Neuer af en scoorde met een prachtige stift. Via een geweldige knal van Joshua Kimmich kwam Bayern nog voor rust terug in de wedstrijd, maar verder kwam het niet. In de tweede helft werd het zelfs alleen nog maar erger voor de kampioen, die voor het eerst sinds december een nederlaag leed in de Bundesliga.

Een kwartier voor tijd werkte Andrej Kramaric een voorzet bij de eerste paal tegen de touwen en hij was ook de man die in blessuretijd nog een penalty benutte. Na de 8-0 winst op Schalke volgde er zondag dus een pijnlijke en ruime nederlaag voor Bayern München in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen