Lozano trefzeker in grote zege Napoli; Milan wint zonder Zlatan

27 september 2020, 20:26

Hirving Lozano heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen. De oud-PSV'er scoorde tweemaal in een grote zege van Napoli, dat geen kind had aan Genoa: 6-0. Daardoor heeft de ploeg van Gennaro Gattuso na twee competitieduels nog de maximale score. Ook AC Milan won zijn tweede duel. Zonder de met corona besmette Zlatan Ibrahimovic zegevierde de Rossoneri bij Crotone: 0-2. 

Napoli won vorige week al bij Parma (0-2) en kwam ook tegen Genoa uitstekend uit de startblokken. Lozano schoot na tien minuten namelijk al de openingstreffer tegen de touwen in San Paolo. Genoa, zonder de door corona gevelde Lasse Schöne, hield de schade tot de rust vervolgens beperkt.

Daarna was het prijsschieten voor de thuisploeg, met vijf treffers in het tweede bedrijf tot gevolg. Direct na de onderbreking verdubbelde Piotr Zielinski de score, waarna Dries Mertens het duel na 57 minuten spelen definitief besliste. 'Chucky' nam met zijn tweede treffer van de avond de 4-0 voor zijn rekening, waarna Eljif Elmas en Matteo Politano hun naam ook nog op het scorebord kregen. Napoli heeft nu zes punten uit twee duels en een indrukwekkend doelsaldo van acht goals voor en nul tegen.

AC Milan kan het ook zonder Ibrahimovic

Ibrahimovic liet vorige week tegen Bologna (2-0) nog zien het scoren niet verleerd te zijn, maar moest het uitduel tegen Crotone aan zich voorbij laten gaan. Het Zweedse fenomeen is besmet met het coronavirus, waardoor hij niet in actie kon komen. Met de Kroaat Ante Rebic in de punt van de aanval verliep het in eerste moeizaam voor de Milanezen, maar op slag van rust kwam het op voorsprong via een benutte strafschop van Franck Kessie.

Na de onderbreking was Crotone niet bij machte om wat terug te doen. Brahim Diaz scoorde na 50 minuten de 0-2, waarna Milan zonder grote problemen het duel won. Ook AC Milan heeft na twee duels de maximale score en hoopt zich de komende week te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen