Heracles blij met punt: "PSV werd steeds gefrustreerder"

27 september 2020, 20:44

Met Jeff Hardeveld als uitblinker pakte Heracles Almelo een punt tegen PSV (1-1). De verdediger merkte in het veld de frustratie bij de Eindhovenaren. En dat kwam mede door het goed uitgevoerde plan van de Almeloërs, zo vertelt Hardeveld.

De linksback deed na het duel bij Tubantia uit de doeken dat het plan goed uitgevoerd werd. "We wilden druk zetten op de zijkanten. Dat PSV in een andere opstelling speelde dan we dachten, maakte niet zoveel uit. Die spelers zijn kwalitatief allemaal goed." De formatie van trainer Frank Wormuth speelde in een opstelling met vijf verdedigers. "Je speelt anders dan je gewend bent, maar het voelde vanaf het begin goed. De spelers van PSV begonnen steeds gefrustreerder tegen elkaar te praten. Dan weet je dat je op de goede weg bent."

Bij Heracles Almelo, dat eerder won van ADO Den Haag (2-0) en verloor van Willem II (4-0), stond Michael Brouwer in het doel. Hij nam de plaats in van de geblesseerde Janis Blaswich. "Ik denk dat we een verdiend resultaat hebben behaald. We hebben een goede pot op de mat gelegd en onze rug gerecht na vorige week. We mogen trots zijn op het punt, want het spel was ook goed", aldus de keeper tegenover RTV Oost.

Lees ook: Pover PSV struikelt over fit Heracles en maakt eerste misstap

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen