Invaller De Jong draagt met goal bij aan zege Sevilla

27 september 2020, 20:51

Voor Sevilla is het La Liga-seizoen goed begonnen. Afgelopen donderdag verloor de Europa League-winnaar na verlenging de strijd om de Europese Supercup van Bayern München en zondag kwam het alweer in actie. De eerste competitiewedstrijd tegen Cadiz kende met een 1-3 overwinning een goede afloop.

Cadiz is dit seizoen als promovendus actief in La Liga en gooide tegen Sevilla al snel de schroom, van zich af. Sevilla had het moeilijk en keek kort na rust tegen een achterstand aan, precies wat de ploeg eigenlijk niet kon gebruiken gezien het drukke schema. Salvi Sánchez maakte de goal voor de thuisploeg. Na een uur kwam Luuk de Jong spits Youssef En-Nesyri aflossen en dat bleek een goede zet van Julen Lopetegui. Een geweldige voorzet van Jesus Navas werd door De Jong tot doelpunt gepromoveerd. De spits kopte knap en hard raak: 1-1.

Sevilla stevende ondanks die goal af op puntenverlies, maar trok in de slotfase toch nog aan het langste eind. Munir El Haddadi brak de ban in de negentigste minuut en via Ivan Rakitic, de teruggekeerde Kroaat die zijn eerste Sevilla-goal sinds 2014 maakte, liepen de bezoekers alsnog uit naar 1-3 zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen