Kerk houdt Utrecht bezig: "Ik vind dat hij de stap moet maken"

27 september 2020, 21:57

Heeft Gyrano Kerk zondag zijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht gespeeld? Het heeft er alle schijn van. De aanvaller scoorde tegen RKC Waalwijk (3-1 winst) en lijkt op weg naar het buitenland. Hij staat in de belangstelling van onder meer Leeds United en Cagliari. Trainer John van den Brom denkt dat zijn pupil er klaar voor is.

De Amsterdammer speelde vijf jaar bij Utrecht en speelde 150 wedstrijden voor de club, waarin hij ruim 40 keer scoorde. Hij weet dat het onrustig is rondom zijn persoon. "Iedereen heeft het gelezen, ik ook. Ik houd alle opties open", aldus de hoofdrolspeler zelf bij RTV Utrecht. "Er kan van alles gebeuren. Ik spreek wel een woordje Engels, maar Italiaans kan ik niet", zei hij met een lach. "Ik weet nog niet wat het gaat worden. Dat zien we wel, voor nu ben ik in ieder geval nog hier."

Trainer Van den Brom is lovend over zijn pupil. "Hij is op een leeftijd dat hij er klaar voor is. Het is natuurlijk wel wat. Ik vind dat hij een keer die stap moet gaan maken, al hoop ik natuurlijk niet dat hij gaat. Hij is een interessante speler voor veel ploegen. Ik zie voor hem wel een hele mooie toekomst."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen