Bakker boekt met PSG simpele zege bij Stade de Reims

27 september 2020, 22:40   Bijgewerkt: 27 september 2020, 22:57

Paris Saint-Germain heeft een eenvoudige overwinning geboekt op bezoek bij Stade de Reims. Mitchell Bakker speelde de volle negentig minuten als linksback en zag Mauro Icardi tweemaal het net vinden: 0-2. Bij de thuisploeg bleef Kaj Sierhuis de hele wedstrijd op de bank.

Voor Bakker was het alweer zijn vierde optreden dit seizoen in de Ligue 1. Bij de Parijzenaren ontbraken zijn concurrenten Juan Bernat (blessure) en Layvin Kurzawa (geschorst). Ook kon Thomas Tuchel geen beroep doen op Thilo Kehrer. PSG was verder op volle sterkte, met Kylian Mbappé en Neymar op de flanken.

Icardi complementeerde het aanvalstrio en de Argentijn opende al na negen minuten de score na een assist van Mbappé. Na 62 minuten spelen was de jonge ster van PSG opnieuw de aangever bij een doelpunt van Icardi. PSG herstelt zich zo van de dramatische seizoenstart, met nederlagen tegen Olympique Marseille en RC Lens. De zege op Reims is de derde op rij, waardoor de miljoenenploeg weer langzaamaan naar boven klimt op de ranglijst. Het team staat nu elfde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen