Koopmeiners: "Heb de ambitie om stap naar buitenland te maken"

27 september 2020, 23:18

Na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard (3-3) weigerde Teun Koopmeiners over zijn toekomst te praten, maar zondag was hij daar wel toe bereid. De aanvoerder van AZ heeft zich naar verluidt in de belangstelling van Leeds United gespeeld en bevestigt dat hij graag over de grens aan de slag wil.

De 22-jarige verdedigende middenvelder staat in de interesse van Leeds, terwijl ook Fulham belangstelling zou hebben. "Voor mij is het helder dat ik de ambitie heb om een stap naar het buitenland te maken. Maar ik moet wél een goed gevoel hebben bij die club, het moet allemaal in het plaatje passen", vertelt de captain van Jong Oranje tegen De Telegraaf.

Koopmeiners weet van de belangstelling uit Engeland en stelt dat het hem goed doet. "Natuurlijk is het mooi, omdat ik graag die stap wil maken. Het zou vervelender zijn als er nooit een buitenlandse club voor mij komt. Maar er moet een hoop kloppen. Mocht ik al een goed gevoel bij een club hebben, dan moeten de clubs er ook nog uitkomen." Er wacht zodoende een spannende week voor de middenvelder, aangezien de transferdeadline over iets meer dan een week verstrijkt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen