Fenomenen Ronaldo en Messi zetten bizarre cijfers voort

27 september 2020, 23:53

Zowel Cristiano Ronaldo (35) als Lionel Messi (33) vond zondagavond het net. De twee doelpuntenmachines zetten daarmee ook dit seizoen de bizarre cijfers voort. Ronaldo scoorde twee keer tegen AS Roma (2-2), Messi benutte een strafschop tegen Villarreal (4-0).

Beide spelers raken al behoorlijk op leeftijd, maar stijgen nog altijd tot grote hoogte. Ronaldo behoedde Juventus met twee goals voor een nederlaag bij AS Roma en bracht zijn doelpuntentotaal in de top-vijf competities van Europa op 450 (!). De Portugese vedette maakte zijn meeste goals daarvan voor Real Madrid (311 in 292 wedstrijden), gevolgd door Manchester United: 84 in 196 wedstrijden. Ronaldo, die sinds 2018 uitkomt voor Juventus, speelde tot nu toe 66 duels in de Serie A en daarin schoot hij liefst 55 keer raak.

Messi schoot tegen Villarreal raak uit een strafschop en nam daarmee de 3-0 voor zijn rekening. Dat doelpunt zorgde ervoor dat Messi nu in zeventien (!) opeenvolgende La Liga-seizoenen heeft gescoord. Hij bezorgde daarme Ronald Koeman een goede start als trainer van de Spaanse grootmacht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen