Gisteren gemist: goed begin Koeman, PSG wint en Juve niet

28 september 2020, 00:32

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 27 september.

Koeman begint uitstekend in Camp Nou met klinkende driepunter

Ronald Koeman heeft zijn vuurdoop in La Liga met glans doorstaan. Zijn FC Barcelona had zondagavond aan een helft genoeg om af te rekenen met Villarreal. Ansu Fati was met twee treffers de grote man aan de kant van Barça. Daarna scoorde Lionel Messi vanaf de stip en werkte Pau Torres de bal knullig in eigen doel: 4-0. Met name in de eerste helft was het uitstekend wat de topclub liet zien.

Aké speelt met goal bijrol in show van ontketend Leicester

Leicester City heeft zondag fors uitgehaald in de Premier League. De eerste twee wedstrijden van het seizoen leverden al drie punten op en zondag werd er ook bij Manchester City gezegevierd. Dat gebeurde bovendien op zeer overtuigende wijze: 2-5. Een goal van Nathan Aké was zodoende bijzaak. 

Lyon kent met bankzitter Memphis teleurstellende avond

Het wil vooralsnog niet vlotten met Olympique Lyon in de Ligue 1. De club die vorig seizoen nog verrassend de halve finale haalde van de Champions League, is nog niet op dreef in de competitie. Zondag werd er met 1-1 gelijkgespeeld bij Lorient en dat was al de vierde domper op rij.

Bakker boekt met PSG simpele zege bij Stade de Reims

Paris Saint-Germain heeft een eenvoudige overwinning geboekt op bezoek bij Stade de Reims. Mitchell Bakker speelde de volle negentig minuten als linksback en zag Mauro Icardi tweemaal het net vinden: 0-2. Bij de thuisploeg bleef Kaj Sierhuis de hele wedstrijd op de bank.

Pirlo en Juventus pakken dankzij Ronaldo punt in Rome

Al in zijn tweede wedstrijd als trainer van Juventus is Andrea Pirlo tegen puntenverlies aangelopen. De nieuwe hoofdcoach leek op bezoek bij AS Roma te gaan verliezen, maar pakte door twee goals van Cristiano Ronaldo toch nog een punt. Verdiend was dat niet te noemen: 2-2.

Kwakkelend FC Volendam loopt opnieuw averij op

FC Volendam wordt gezien als één van de kandidaten voor promotie naar de Eredivisie, maar maakt die verwachtingen tot nu toe totaal niet waar. Ook thuis tegen Go Ahead Eagles wist de ploeg van Wim Jonk niet te zegevieren: 0-0.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen