Lens en Isimat-Mirin uit selectie Besiktas gezet

28 september 2020, 07:59

Jeremain Lens is bij Besiktas per direct uit de selectie gezet. De aanvaller traint vanaf maandag niet meer met de rest van de groep, wat eerder ook al voor rechtsback Douglas en voormalig PSV-verdediger Isimat-Mirin gold. De reden is niet bekend, maar diverse Turkse media vermoeden dat Besiktas ruimte wil maken om een nieuwe buitenlandse speler speelgerichtigd te maken.

In de Turkse Süper Lig mogen clubs maximaal veertien buitenlandse spelers onder contract hebben staan. Bij een eventueel vertrek van Lens, Isimat-Mirin en Douglas zouden deze plekken vrijkomen voor een nieuwe aanwinst. Daarbij zou het kunnen gaan om Josef de Souza Dias. De Braziliaanse middenvelder kwam over van Al-Ahli, maar is door de regel nog niet speelgerechtigd.

Besiktas kent een matige seizoensstart in de Turkse competitie. De ploeg begon met een 1-3 overwinning bij Trabzonspor en speelde daarna met 1-1 gelijk tegen Antalyaspor. Dit weekend leed de club een pijnlijke 4-1 nederlaag tegen Konyaspor, waardoor Besiktas nu elfde staat. Tussendoor werd de ploeg ook nog uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League (3-1 tegen PAOK) en de Europa League (verlies na penalty's tegen Rio Ave).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen