Suárez: "Blij met debuut en nog blijer met drie punten"

28 september 2020, 08:25   Bijgewerkt: 28 september 2020, 08:30

Luis Suárez is ervan overtuigd de juiste stap te hebben gemaakt. Met pijn in zijn hart verruilde de spits FC Barcelona, waar hij zes jaar lang onder contract stond, voor Atlético Madrid. In de Spaanse hoofdstad kende hij zondagmiddag een uitstekend debuut: de spits viel twintig minuten voor tijd in, scoorde twee maal en zorgde daarmee voor een eindstand van 6-1 tegen Granada CF.

"Ik ben erg blij met het debuut en nog blijer met de drie punten", zei Suárez na afloop tegen het Spaanse Marca. "Als je je debuut maakt en het team helpt met goals, kun je tevreden zijn." Suárez viel in bij een 3-0 tussenstand en was bij alledrie de Atlético-goals die volgden betrokken. Bij de 4-0 gaf hij een fraaie steekbal op Marco Llorente, waarna hij het vijfde (kopbal) en zesde (eerst een schot op de paal, vervolgens een goal uit de rebound) zelf voor zijn rekening nam.

Lees ook: Scherpe Suárez beleeft droomdebuut voor Atlético

"Soms is het voor een speler goed om van club te wisselen", vertelde Suárez over zijn veelbesproken transfer. "De club heeft mij spectaculair welkom geheten. Dat zie je terug in de sfeer. Vanaf het begin is de indruk goed en dat zie je ook op het veld terug." De Uruguayaan riep de supporters van zijn nieuwe club op om de ploeg - ook vanuit huis - te steunen. "Samen kunnen we grote dingen bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen