Dinsdag 'DestDay' bij Barça; Ajacied tekent tot zomer 2025

28 september 2020, 09:38   Bijgewerkt: 28 september 2020, 11:33

Sergino Dest zal zich vanaf dinsdag officieel speler van FC Barcelona mogen noemen. De Catalanen zijn het met Ajax eens geworden over een transfersom van 22 à 23 miljoen euro, plus nog enkele bonussen. Dest zal bij de club van Ronald Koeman een contract tot 2025 gaan tekenen. De details van de aanstaande deal lekken inmiddels via meerdere kanalen naar buiten. 

Met deze specifieke nieuwe informatie komt journalist en transferspecialist Fabrizio Romano naar buiten maandagochtend. Hij meldt dat Barcelona en Ajax het papierwerk binnen 24 uur afgerond zullen hebben en dat, als alles volgens planning loopt, dinsdag 'DestDay' wordt in Barcelona, waar de back ook nog moet worden gekeurd.

Dat Dest Ajax gaat verlaten is geen verrassing. De vleugelverdediger had zijn vertrekwens al aan de start van de voorbereiding kenbaar gemaakt. Lang leek Bayern München zijn nieuwe club te gaan worden, maar wilde niet aan de eisen van Ajax voldoen. FC Barcelona deed dat vervolgens wel. Erik ten Hag heeft al laten weten een vervanger voor Dest te willen halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen