'Ajax is niet klaar op transfermarkt en mikt op Klaassen en Klaiber'

28 september 2020, 22:44   Bijgewerkt: 28 september 2020, 23:37

Ajax hoopt voor het sluiten van de zomerse transfermarkt nog twee spelers aan de selectie toe te voegen, zo meldt De Telegraaf. De Amsterdammers richten hun pijlen op Davy Klaassen (Werder Bremen) en Sean Klaiber (FC Utrecht). Hoewel Ajax in beide gevallen nog geen bod heeft uitgebracht, zijn Werder Bremen en FC Utrecht wel officieel op de hoogte gesteld van de interesse.

Klaassen moet in Amsterdam het middenveld versterken. Zijn komst is welkom door het vertrek van Donny van de Beek, Carel Eiting en Razvan Marin. De zestienvoudig Oranje-international verruilde Ajax in 2017 voor Everton en maakte een jaar later de overstap naar Werder Bremen. Bij de Duitse club ligt Klaassen nog voor twee jaar vast. Zijn zaakwaarnemer, Sören Lerby, leek deze zomer een streep te zetten door een terugkeer naar Ajax, maar Klaassen zelf hield zijn opties open.

Klaiber is bij Ajax in beeld omdat Sergiño Dest op het punt staat zijn transfer naar FC Barcelona af te ronden. De 26-jarige vleugelverdediger speelt al bijna zijn hele voetballeven bij FC Utrecht en heeft in de Domstad nog een contract voor twee seizoenen. Met Erik ten Hag werkte hij eerder meerdere jaren samen. Maakt hij de overstap naar Ajax, dan moet hij de concurrentie aangaan met Noussair Mazraoui.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen