Jørgensen en Diemers halen Willem II-uit vermoedelijk wel

29 september 2020 – De blessure van Feyenoord-aanvaller Nicolai Jørgensen valt vermoedelijk enigszins mee. De spits van de Rotterdammers viel afgelopen weekend voor het duel met ADO Den Haag in de warming-up uit met een spierblessure, maar is vermoedelijk komende week tegen Willem II gewoon weer van de partij.

Jørgensen en Diemers halen Willem II-uit vermoedelijk wel

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Jørgensen stond aanvankelijk wel in de basisopstelling van Dick Advocaat, maar haakte in de warming-up af met een lichte kwetsuur. Gelukkig voor de Rotterdammers is het geen zware blessure, want vervanger Robert Bozeník scoorde een forse onvoldoende in De Kuip tegen ADO Den Haag. Veel meer smaken heeft Advocaat bovendien niet voor de spitspositie. Mogelijk is ook aanwinst Uros Spajic inzetbaar.

Mark Diemers was er tegen ADO Den Haag eveneens niet bij: de middenvelder kampte met een lichte kwetsuur en werd vervangen door Jens Toornstra. Ook van de van Fortuna Sittard overgekomen middenvelder wordt verwacht dat hij fit genoeg is om in actie te komen tegen Willem II komend weekend. Dat geldt voor Tyrell Malacia en Christian Conteh vermoedelijk nog niet, maar het duo dat al langere tijd uit de roulatie lag, traint wel weer mee met de selectie van trainer Advocaat.

GRATIS: Win FIFA 2021 de Ultimate Edition

Feyenoord

gerelateerd