'Ajax heeft twaalf miljoen euro over voor Klaassen'

29 september 2020, 11:32

Ajax zou zo'n twaalf miljoen euro over hebben voor de komst van Davy Klaassen. Hoewel de Amsterdammers nog geen officieel bod hebben uitgebracht, staat de aanvallende middenvelder wel degelijk hoog op het wensenlijstje van Marc Overmars. Werder Bremen zou tevens willen meewerken aan het verzoek.

Dat schrijft het Duitse BILD. De Duitse club zit momenteel financieel in zwaar weer, ondanks dat het zich handhaafde vorig seizoen in de Bundesliga. Daarom zou Werder Bremen willen meewerken aan het vertrek van Klaassen, voor wie Ajax zo'n twaalf miljoen euro zou willen betalen. Dat bedrag zou voldoende zijn om de transfer in orde te maken.

Lees ook'Ajax is niet klaar op transfermarkt en mikt op Klaassen en Klaiber'

Volgens het Algemeen Dagblad is er ook vooral achterin nog wat versterking nodig, door het vertrek van diverse verdedigers en de aanstaande overgang van Sergino Dest naar FC Barcelona. 'De hand op de knip houden is echter ook nauwelijks een optie meer. Als de defensieve versterkingen er niet al had moeten zijn, dan heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars nog een week om de balans in de selectie enigszins te herstellen', schrijft het dagblad.

GRATIS: Win FIFA 2021 de Ultimate Edition

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen