Veelbesproken Dembélé komt ook onder Koeman te laat

29 september 2020, 12:31

Ronald Koeman heeft kennisgemaakt met de ware aard van Ousmane Dembélé. De buitenspeler van FC Barcelona heeft zich maandag namelijk te laat gemeld voor de training van de Catalanen. Zodoende heeft hij zichzelf opnieuw een slechte dienst bewezen.   

Dat schrijven diverse Catalaanse media. Dembélé verscheen maandagochtend een kwartier te laat op het trainingsveld en deed dat ook nog eens in een auto, terwijl hij achter het stuur zat met een telefoon in zijn handen. Onder Ronald Koeman is de regel ingesteld die onder Pep Guardiola ook gold: namelijk een uur voor de training begint moet je op de club zijn.

Alle spelers waren na de zege op Villarreal om 10.00 maandagochtend op de club, behalve Dembélé, die eerder ook al die afspraak zou hebben geschonden onder de Nederlandse oefenmeester. Of hij is bestraft door Koeman voor het voorval, is nog niet bekend. Dembélé viel zondag tijdens het La Liga-duel in. 

Het is zeker niet de eerste keer dat Dembélé in opspraak is geraakt. De blessuregevoelige Fransman kwam vorige jaren ook al vaker te laat en kreeg daarvoor een disciplinaire schorsing. Ook zou hij te maken hebben gehad met een gameverslaving, waardoor hij in verband met zijn blessures zijn enorme transfersom van 105 miljoen nog niet heeft waargemaakt.

GRATIS: Win FIFA 2021 de Ultimate Edition

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen