'Verschil tussen vraag en aanbod over Klaiber bij Utrecht en Ajax'

29 september 2020, 14:51

Ajax heeft Sean Klaiber weliswaar op het verlanglijstje staan, van een naderend akkoord is voorlopig nog geen sprake. Het verschil tussen vraag- en aanbod zou vooralsnog 'behoorlijk' groot zijn, zo blijkt uit de onderhandelingen tussen beide clubs. Die onderhandelingen zijn dan wél weer gestart.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. 'Ajax en Utrecht zijn reeds in onderhandeling, maar het verschil tussen vraag en aanbod is nog behoorlijk', schrijft de ochtendkrant. Dat is niet het enige bezwaar voor de mogelijke transfer: ook is er een behoorlijke rivaliteit tussen beide clubs en heeft Klaiber zich in het verleden meermaals negatief uitgelaten over (een stap naar) Ajax.

Daarnaast is er volgens het AD nóg een geïnteresseerde club, namelijk het Italiaanse Parma. FC Utrecht heeft daardoor een sterkere positie om te onderhandelen, maar de club houdt wel al langere tijd rekening met een overgang van de verdediger. Daarom informeerden de Domstedelingen recentelijk naar Tobias Pachonik van VVV-Venlo.

GRATIS: Win FIFA 2021 de Ultimate Edition

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen