Messi sluit vrede met FC Barcelona: "Het beste moet nog komen"

30 september 2020, 07:47

Lionel Messi en FC Barcelona hebben de strijdbijl voorlopig weer begraven. De 33-jarige Argentijn was maandenlang in een fikse strijd met de clubleiding verwikkeld, maar wil zich vanaf nu richten op het nieuwe seizoen. Messi neemt verantwoordelijkheid voor zijn fouten en wil bewijzen wat hij nog in zich heeft.

Messi is klaar met alle meningsverschillen. "Na zoveel meningsverschillen zou ik daar graag een einde aan willen maken", geeft de sterspeler aan in een interview met de Spaanse krant Sport. "We moeten alle mensen van Barcelona verenigen en ervan uitgaan dat het beste nog moet komen." In de zomer probeerde Messi een transfer te forceren, iets waar hij spijt van heeft. "Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn fouten", zegt hij. "Als ze zouden bestaan, waren die alleen maar bedoeld om een beter en sterker FC Barcelona te creëren."

Afgelopen week haalde Messi via zijn Instagram-pagina nog verwoestend uit naar de clubleiding, door hen kwalijk te nemen dat Luis Suarez naar Atlético Madrid mocht vertrekken. Met name technisch directeur Eric Abidal en Josep Bartomeu moesten het de laatste maanden flink ontgelden. Het leek tot een onvermijdelijke breuk te leiden, maar Ronald Koeman verwelkomde de superster alsnog op de training. Afgelopen zondag was hij met een goal en een assist van waarde tijdens de sterke seizoensstart tegen Villareal (4-0).

Lees ook: Bartomeu blij dat Messi blijft: "Hij is de beste ter wereld"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen