'Klaassen wil graag terug, Ajax hervat gesprekken'

30 september 2020, 08:16

Ajax en Werder Bremen zijn nog altijd in gesprek over de transfer van Davy Klaassen. De 27-jarige middenvelder wil zelf dolgraag terugkeren naar de Amsterdam, waar hij de meest succesvolle periode in zijn loopbaan beleefde. Eerder al liet de Duitse clubleiding weten dat alle spelers in principe te koop zijn bij hen. 

De gesprekken tussen Ajax en Werder Bremen zijn nog altijd in volle gang, zo weet De Telegraaf te melden. Ajax wil rond de twaalf miljoen euro betalen voor de middenvelder. Klaassen heeft in ieder geval wel oren naar een overstap naar de ploeg van Erik ten Hag, die dolgraag versterkingen verwelkomt in zijn selectie. Bij Ajax moet Klaassen de opvolger worden van de naar Manchester United vertrokken Donny van de Beek.

Klaassen vertrok in 2017 voor 27 miljoen euro naar Everton, nadat hij met Ajax onder meer driemaal landskampioen was geworden. In Engeland, waar hij te maken kreeg met Ronald Koeman, lukte het nooit om de hoge verwachtingen waar te maken. Daarom koos hij in 2018 voor een vertrek naar Werder Bremen. Afgelopen seizoen was Klaassen een van de weinige lichtpuntjes bij de ploeg die tot de laatste dag voor lijfsbehoud vocht. Hij werd beloond met een plek in de voorselectie voor Oranje.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen