'Ajax-back Tagliafico staat op radar van Manchester City'

30 september 2020, 10:19   Bijgewerkt: 30 september 2020, 11:20

Ajax moet in de laatste week van de transferwindow nog vrezen voor een vertrek van sterkhouder Nicolás Tagliafico. De Argentijnse linksback staat in verregaande belangstelling van Manchester City. Pep Guardiola is gecharmeerd van de 28-jarige Ajacied en hoopt hem snel aan zijn selectie toe te voegen.

Dat melden Daily Mail en The Telegraph. Na de komst van verdediger Ruben Dias, die voor ruim zeventig miljoen euro werd overgenomen van Benfica, is Guardiola nog niet klaar met zoeken naar versterkingen voor de achterhoede. Naast Tagliafico staat ook Bayern München-verdediger David Alaba op zijn lijstje. De Oostenrijker fungeert bij Bayern als centrumverdediger, maar is van origine linksback.

Het vertrek van Tagliafico zou een flinke aderlating zijn voor Erik ten Hag. Sinds zijn komst naar Amsterdam in 2018 is Tagliafico uitgegroeid tot vaste waarde én publiekslieveling. De linksback was een van de dragende krachten tijdens het zeer succesvolle seizoen in de Champions League, dat pas eindigde in de halve finale tegen Tottenham Hotspur. De teller van de Argentijn staat inmiddels op 25 interlands. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen