'Willem II winkelt weer bij NEC en huurt Romeny'

30 september 2020, 11:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem II gaat zich voor het komende seizoen vermoedelijk versterken met Ole Romeny. De twintigjarige aanvaller van NEC wordt op huurbasis overgenomen van de Nijmeegse Eerste Divisie-club. Romeny stond in het verleden ook op de radar van sc Heerenveen, maar kiest voor een overstap naar Willem II. 

De Tricolores hebben bovendien een optie tot koop bedongen, weet het Brabants Dagblad. Romeny zal in Tilburg een voorbeeld willen nemen aan Mike Trésor Ndayishimiye, die vorig jaar dezelfde weg bewandelde en behoorlijk succesvol is. Trésor was afgelopen seizoen de grote revelatie aan de kant bij Willem II. Coach Adrie Koster zal bij jeugdinternational Romeny, die wordt gezien als een groot talent, hopen op een soortgelijk scenario.

Lees terug'Heerenveen ziet in Romeny ideale concurrent Odgaard'

De aanvaller speelde afgelopen seizoen 28 duels in de Eerste Divisie, waarin hij achtmaal tot scoren kwam. Dit seizoen stond hij in alle vijf de competitieduels aan de aftrap, maar trof hij nog geen doel namens NEC, waar hij nog een doorlopend contract heeft tot en met 2022. In Tilburg zal de multi-inzetbare aanvaller de concurrentie aan moeten gaan. Vooral voorin heeft Koster een hoop opties. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen