El Hamdaoui duikt op bij club Sneijder: "Het is even afwachten"

30 september 2020 – Het Utrechtse DHSC krijgt er mogelijk een grote naam bij in de selectie. De hoofdklasser verwelkomt Mounir El Hamdaoui op het trainingsveld, zo bevestigt trainer Gert Kruys aan het Algemeen Dagblad. Of hij ook wedstrijden gaat spelen, is nog even de vraag.

El Hamdaoui duikt op bij club Sneijder: "Het is even afwachten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

?De 36-jarige oud-spits zit zonder club sinds zijn vertrek uit Qatar. "Het is even afwachten of wij hem inderdaad kunnen binnenhalen", zegt Kruys. DHSC is de club waar Wesley Sneijder ook actief is als assistent-trainer en boegbeeld. "Gisteravond deden Wesley en Mounir mee aan het partijspel. Als staf stonden we onze vingers erbij af te likken. Mounir vond het leuk, ik ben erg gecharmeerd van hem. Ik hoop dat we hem kunnen binnenhalen, maar dat is nog geen zekerheid", zegt Kruys.

DHSC staat vierde in de hoofdklasse en heeft als doel om promotie naar de Derde Divisie af te dwingen. Al Kharaitiyat was de laatste club van de lange loopbaan van de spits. In de jaren daarvoor droeg de Marokkaan de tenues van FC Twente en Excelsior.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd