Twente nog niet klaar: "Nog twee creatieve middenvelders halen"

30 september 2020, 18:22

FC Twente is met zeven punten uit drie duels zeer goed gestart in de Eredivisie, maar dat is voor de clubleiding geen reden om achterover te gaan leunen. De Tukkers willen voor het bestrijken van de transferdeadline namelijk nog twee nieuwe middenvelder vastleggen. Dat moet lukken, verwacht technisch directeur Jan Streuer.

Financieel is het een lastige situatie bij Twente, weet de directeur. Toch staat er een prima team. "Ik denk dat we een aardig elftal hebben staan dat dit seizoen in de middenmoot moet kunnen spelen. We willen nog twee creatieve middenvelders halen. Daar hebben we nog een paar dagen de tijd voor. Wat je merkt is dat iedereen in de club super gemotiveerd is. Er is maar één doel, we willen met FC Twente weer hogerop", stelt hij bij Omroep Gelderland.

Streuer haalde in de zomer Ron Jans als nieuwe trainer naar Enschede. Die coach is vooralsnog heel aardig bezig met de jonge selectie. "Jans is een uitstekende motivator", weet Streuer. "Hij heeft ervaring, is intelligent en een harde werker die kwaliteit levert. Daarnaast is hij een prettig persoon die hier goed valt. Hij kan het met iedereen goed vinden. Ook eigenwijs. Maar dat moet ook en is niet erg. Problemen zijn er altijd wel in een seizoen en je hoeft niet altijd dezelfde mening te hebben. Tot nu toe gaat het fantastisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen