Geen extra straf voor ruziënde Neymar en Alvaro Gonzalez

30 september 2020, 21:56

De storm is gaan liggen in de zaak van de ruzie tussen Neymar en Alvaro Gonzalez. De spelers krijgen het op zondag 13 september aan de stok tijdens het duel tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille, waarna er forse straffen werden uitgedeeld. De Franse bond had vervolgens extra tijd nodig om de specifieke zaak tussen Neymar en Alvaro te beoordelen, maar heeft onvoldoende bewijs om verder onderzoek te doen.

Dat heeft de tuchtcommissie woensdag laten weten. Er komen dan ook geen verdere straffen meer voor de twee spelers, die tijdens het duel behoorlijk ruzie maakten. Layvin Kurzawa kreeg al een straf van zes duels aan zijn broek, terwijl Ángel Di María vier wedstrijden werd geschorst vanwege het spugen richting Alvaro. Die kreeg het ook aan de stok met Neymar waarbij het tweetal harde woorden naar elkaar riep. Neymar liet weten dat hij racistisch bejegend zou zijn door Alvaro, maar dat is uit het onderzoek dus niet naar voren gekomen. Neymar zou daarentegen homofobe woorden richting Alvaro hebben geroepen. De Franse bond heeft voor beide zaken echter geen bewijs gevonden.

Neymar werd al wel voor twee duels geschorst voor zijn aandeel in de vechtpartij. Die straf zit er al op, waardoor hij vrijdag mee kan doen tegen Angers.

Lees ook: Neymar met enorme belastingschuld op één in Spanje

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen