Toestand Pessotto nog altijd kritiek

8 juli 2006, 00:32

Het is nog altijd niet zeker of Gianluca Pessotto zijn zelfmoordpoging zal overleven. In eerste instantie leek de oud-international buiten levensgevaar te zijn, maar de laatste dagen is zijn toestand allesbehalve beter geworden. "We hadden met z'n allen gehoopt dat hij er op dit moment beter aan toe zou zijn, maar helaas", moet dokter Pierpaolo Donadio toegeven.

Donadio, een behandelend arts van Pessotto, doet zijn uitlatingen in de Gazzetta dello Sport. "Het is een wonder dat hij levend in het ziekenhuis aangekomen is en het was ook een wonder dat hij niet in de eerste 48 uur na zijn val overleed", vertelt hij. "We hebben nu echter ook nog een derde wonder nodig. Zijn situatie is momenteel iets slechter dan we gehoopt hadden. Het blijft afwachten", aldus de dokter.

Pessotto sprong op 27 juni uit een raam op de tweede verdieping van het hoofdkantoor van Juventus, in Turijn. Hij deed dit met een bloemenkrans in zijn handen. De oud-verdediger was het laatste jaar in dienst als teammanager van de Italiaanse topclub.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen