Gisteren gemist: potindeling CL, Hateboer scoort en United door

1 oktober 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 30 september.

Deze ploegen kan Ajax loten in de Champions League

Met Krasnodar, Midtjylland en Red Bull Salzburg als laatste deelnemers is het complete deelnemersveld van de Champions League bekend. Ajax zit donderdag bij de loting in pot 2 en weet dus wie het kan treffen. Dit zijn de potten zoals ze vandaag worden gehanteerd bij de loting om 17.00 uur, waarbij de teams uit pot 2 uiteraard niet aan Ajax gekoppeld kunnen worden.

Nederland ziet Oostenrijk naderen op coëfficiëntenlijst

Door de zege en plaatsing van Red Bull Salzburg is Oostenrijk dichterbij gekropen bij Nederland op de coëfficiëntenlijst. Een resultaat van PSV tegen Rosenborg vandaag is dus van belang.

Bayern verslaat Dortmund in interessant duel om Supercup

Het is september, maar Bayern München heeft de tweede prijs van het seizoen alweer binnen. Na het veroveren van de Europese Supercup is woensdag ook de Duitse Supercup in handen gevallen van de formatie van Hansi Flick. Borussia Dortmund bood zeer behoorlijk tegenstand, maar ging uiteindelijk met 3-2 onderuit.

Hateboer trefzeker bij sterk Atalanta, dat concurrent Lazio sloopt

Atalanta heeft na twee duels in de Serie A nog de volle buit. Uit bij Lazio werd met 1-4 gewonnen. Bij rust stond de verrassing van afgelopen seizoen al op een 0-3 voorsprong, mede door een doelpunt en assist van Hans Hateboer.

Van de Beek wint simpel van Veltman, City ook door

Donny van de Beek en Joël Veltman waren woensdagavond basisspelers tijdens het League Cup-duel tussen Brighton & Hove Albion en Manchester United. De bezoekers waren een behoorlijk maatje te groot en stoten door naar de kwartfinales van het tweede bekertoernooi van Engeland: 0-3. Ook City bekerde verder.

'Klaassen heeft zelf een voorkeur voor transfer naar Ajax'

Als het aan Davy Klaassen ligt, stapt hij op korte termijn over naar Ajax. De middenvelder van Werder Bremen wordt nadrukkelijk in verband gebracht met zijn oude werkgever en heeft aangegeven dat hij graag de stap wil maken. Dat meldt Kicker. Volgens Bild heeft Werder het eerste bod van de Amsterdammers afgewezen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen