'Vier namen op lijstje Manchester United als alternatieven Sancho'

1 oktober 2020 – Manchester United is nog altijd zeer actief op zoek naar een aanvallende versterking. Jadon Sancho wordt door de club van Ole Gunnar Solskjaer nog altijd als eerste keus gezien, maar The Red Devils beschikken ook over een goed schaduwlijstje voor het geval die transfer niet doorgaat. Naast Ousmane Dembélé zijn ook Ismaila Sarr (Watford), Luka Jovic (Real Madrid) en Edinson Cavani (transfervrij) in beeld in Manchester.

'Vier namen op lijstje Manchester United als alternatieven Sancho'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De namen worden genoemd door Sky Sports. Woensdag liet datzelfde medium de naam van Dembélé al vallen. De aanvaller van FC Barcelona wordt dan ook - op Jadon Sancho na - als voornaamste kandidaat gezien. Manchester United zou de Fransman, die Barça in 2017 voor een recordbedrag van 105 miljoen euro overnam van Borussia Dortmund, graag willen huren.

Cavani en Jovic zijn opmerkelijke namen op het lijstje, omdat United juist op zoek leek naar een vleugelaanvaller. Volgens Sky Sports gaat het er echter meer om dat de voorhoede in het algemeen versterkt wordt. Met Sarr heeft de club altijd nog een binnenlands alternatief achter de hand, mocht het met geen van de andere kandidaten voor de transferdeadline van 5 oktober tot een akkoord komen. Binnenlandse transfers zijn in Engeland nog tot en met 16 oktober mogelijk.

Sancho
Nog altijd geniet Borussia Dortmund-aanvaller Jadon Sancho de voorkeur in Manchester, maar het lijkt erop dat die transfer er niet gaat komen. De Duitsers hadden voor 10 augustus al een deal willen hebben met Manchester United. Aangezien dat niet gebeurd is, weigert de club om de Engelsman nog te laten vertrekken.

Reacties

Premier League

gerelateerd