ADO vindt gewenste defensieve versterking bij Juventus

2 oktober 2020, 13:30

ADO Den Haag heeft zich vrijdagmiddag versterkt met Dario Del Fabro. De Hagenaren maken via de officiële kanalen melding van de komst van de 25-jarige centrumverdediger, die op huurbasis overkomt van Juventus. Hij is alweer de zeventiende (!) Haagse nieuweling.

Del Fabro begon zijn loopbaan bij Cagliari en werd daarna verhuurd aan Pescara, Leeds United, Ascoli en Ascoli alvorens hij de overstap naar Juventus maakte. De Oude Dame legde hem voor liefst zes jaar vast tot de zomer van 2023. Zijn debuut voor Juventus maakte hij (nog) niet. Wel werd hij verhuurd aan Novara, Cremonese en het afgelopen seizoen aan het Schotse Kilmarnock.

"We zijn heel tevreden dat we nog een centrale verdediger kunnen presenteren in de laatste week van de transferwindow", reageert Martin Jol van het technisch hart. "Dario zorgt ervoor dat wij achterin wat ruimer bezet zijn na het vertrek van onder meer Tom Beugelsdijk. We heten hem van harte welkom bij onze mooie club."

Del Fabro kijkt uit naar zijn Nederlandse avontuur. "Ik ben er klaar voor om het team te helpen met mijn internationale ervaring en mijn tactische vaardigheden", stelt de Italiaanse versterking. "Ik zie mezelf als een fysieke verdediger met uitstraling, die ervan houdt om de opbouw te verzorgen en van waarde kan zijn bij spelhervattingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen