Veerman: "Ik verwacht niet dat er gekke dingen gaan gebeuren"

2 oktober 2020, 16:12

Om Joey Veerman was het nodige te doen tijdens de transferperiode, maar de middenvelder verwacht ook na het weekend nog speler van sc Heerenveen te zijn. Zijn naam werd in verband gebracht met onder andere Southampton, maar een deal lijkt er niet te komen.

"Ik verwacht niet dat er nog gekke dingen gaan gebeuren. Ik vind het altijd wel leuk om te horen en te lezen, maar ik denk dat er op dit moment weinig van waar is", vertelt Veerman aan Omrop Fryslan. "Zolang niemand zich meldt bij Heerenveen en er geen bod binnen is, dan is er niks om me druk over te maken. En een vraagprijs van 20 miljoen euro? Ach, daar kan ik wel om lachen, zolang het niet waar is. Als het wel waar zou zijn, dan zit ik hier sowieso tot mijn 25ste."

Vrijdagavond speelt Veerman met Heerenveen tegen FC Utrecht. Trainer Johnny Jansen rekent op hem en vindt dat hij nog beter kan. Hij is volgens de coach nog niet uitgeleerd in Friesland. "Joey kan goed voetballen, maar hoe kan hij het elftal wat beter maken. Wat is er nog meer nodig om wedstrijden te winnen. Ik denk dat hij daarin hier bij Heerenveen nog een mooie stap kan maken."

"Hij zal de dingen op een nóg hoger tempo moeten doen, zodat hij nog meer tijd en ruimte voor zichzelf kan creëren", vindt Jansen. "En dat heeft hij ook zeker nodig als hij op een hoger niveau gaat spelen. Maar hij is een groot talent. Ik denk ook zeker dat hij in de toekomst een volgende stap gaat maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen