Burger gaat naar Sparta en maakt weer huurtransfer

2 oktober 2020, 17:25

Op huurbasis maakte Wouter Burger vorig seizoen al de overstap van Feyenoord naar Excelsior en de negentienjarige middenvelder gaat nu weer een transfer maken binnen Rotterdam. De controlerende middenvelder heeft vrijdag zijn huurtransfer naar Sparta afgerond.

Die club huurt hem voor een seizoen van Feyenoord, waar hij nauwelijks uitzicht had op speeltijd. "Met Wouter Burger halen we een multifunctionele middenvelder binnen die zorgt voor meer mogelijkheden in onze selectie na het vertrek van Mohamed Rayhi", zegt technisch directeur Henk van Stee. "Omdat hij op meerdere posities inzetbaar is vergroten we ook de concurrentie onderling."

Het is de bedoeling dat er nog een speler bij gaat komen op Het Kasteel. "Onze wens is dat we nog een aanvaller toevoegen aan de selectie. Dat is de komende dagen onze prioriteit, maar we zijn hierbij ook afhankelijk van de andere partijen", aldus Van Stee. Sparta kent een zeer moeilijke start van het seizoen en staat na drie verliespartijen onderaan in de Eredivisie. Zondag wacht er weer een zware klus, als AZ op visite komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen