Advocaat niet blij met Feyenoord-beleid: "Ernstig"

2 oktober 2020, 18:47

Dick Advocaat had bij Feyenoord graag nog een nieuwe spits aan de selectie toegevoegd, maar dat zit er niet in. Door de blessuregevoeligheid van Nicolai Jørgensen zal er veel op de schouders terechtkomen van Robert Bozenik en dat is volgens Advocaat wat karig. Een nieuwe spits zal er niet komen.

Jørgensen kampt met een bovenbeenblessure die hem voorlopig aan de kant houdt. Intern is er geen paniek, maar Advocaat maakt zich wel zorgen. "Ik vind het ernstig", zei de trainer volgens De Telegraaf. "Maar het schijnt intern niet ernstig te zijn, want het kan niet. Ze hebben geen geld, ook niet om te huren. Alleen als wij iemand weg doen, zou er wat los komen om iets te doen."

Betere spelers zouden Feyenoord verder kunnen helpen, weet Advocaat. "Het bestuur heeft aan alle kanten geprobeerd om het elftal bij elkaar te houden, maar om sterker te worden moet je sterkere spelers halen", vindt de trainer. "Het elftal ziet er straks best aardig uit, maar dat heeft even tijd nodig. Met de vele blessures die Jørgensen heeft, zou het wel handig zijn om een spits erbij te halen. Zo zou ik denken, maar ze zitten niet erg op mijn lijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen