Held Van Hooijdonk: "Wedstrijdbal komt in mijn kamer"

3 oktober 2020, 08:38   Bijgewerkt: 3 oktober 2020, 08:46

Sydney van Hooijdonk groeide gisteravond tegen Jong Ajax (4-0) opnieuw uit tot de grote man bij NAC Breda. In de week waarin hij zijn langverwachte contractverlenging bekendmaakte, hield hij met een hattrick de Bredase promotiedroom levend. Als man van de wedstrijd mocht hij de wedstrijdbal mee naar huis nemen.

"Het was mijn eerste hattrick, dat is natuurlijk altijd speciaal", aldus de dolblije spits voor de camera's van FOX Sports. De zoon van oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk heeft een mooi plekje voor de wedstrijdbal in gedachten. "Op mijn kamer, het is niet dat ik er al tien heb liggen. Eerst ga ik iedereen een handtekening laten zetten."

Van Hooijdonk maakte deze week bekend dat hij zijn in 2021 aflopende contract in Breda gaat verlengen. "De afgelopen jaren speelde ik nog met een koelkastcontractje. We hebben het inmiddels opgewaardeerd en de komende maand gaan we om de tafel om alles af te ronden." Daarmee behoudt NAC de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie. Samen met Elias Mar Omarsson stond Van Hooijdonk al zeven keer op het scoreformulier.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen