PSV nog niet klaar op markt: "Hebben een grote groep nodig"

3 oktober 2020, 10:30

PSV gaat zich de komende dagen nog volop roeren op de transfermarkt. Trainer Roger Schmidt vreest de komende maanden voor een tekort en aast in de slotfase van de transferwindow nog op versterkingen. Nadat Armindo Bruma op huurbasis naar Olympiakos Pireaus vertrok, hebben de Eindhovenaren een gat in de selectie.

"We krijgen een druk programma", sprak Schmidt tegenover het Eindhovens Dagblad. De Duitser ziet deze week mogelijk ook nog zijn landgenoot Timo Baumgartl vertrekken, die in de belangstelling van Fulham staat. Baumgartl, afgelopen seizoen nog regelmatig basisspeler, is zijn plek verloren aan PSV-talent Jordan Teze en aast op een vertrek.

Daarom wil Schmidt snel de markt op. "We hebben een behoorlijke groep nodig, gezien het programma dat we gaan krijgen. Bedenk ook dat we meerdere blessures in de selectie hebben. Maxi Romero is er het hele seizoen uit en ook Érick Gutiérrez en Armando Obispo zijn we maanden kwijt", sprak Schmidt in aanloop naar het duel met Fortuna Sittard.

Volgens het Eindhovens Dagblad zet PSV momenteel in op meerdere spelers. De Eindhovenaren gaven eerder al aan dat grote aankopen niet meer te verwachten zijn, waardoor de club op zoek lijkt naar versterkingen op huurbasis. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen