Onrust bij PSG: "Als Tuchel wil blijven, moet hij ons respecteren"

3 oktober 2020, 11:06

Paris Saint-Germain-coach Tomas Tuchel is in een felle discussie verwikkeld geraakt met sportief directeur Leonardo. De Duitse coach liet zich eerder deze week kritisch uit over de daadkracht van de Parijse topclub op de transfermarkt, waar door het bestuur van PSG woedend op is gereageerd.

"Als er verder niets meer gebeurt, kunnen we niet dezelfde resultaten verlangen", sprak Tuchel afgelopen donderdag op de persconferentie. Tuchel, die de afgelopen vier seizoenen kampioen werd en PSG twee maanden geleden naar de verloren Champions League-finale leidde, verwelkomde deze zomer tot nu toe alleen Alessandro Florenzi, terwijl sterkhouders als Edinson Cavani, Thiago Silva en Thomas Meunier vertrokken.

Leonardo is kwaad op Tuchel. "Ik begreep zijn uitspraken niet en vond ze niet leuk. Dat geldt ook voor de club. Als hij niet blij is, vind ik dat we het moeten uitpraten. Dan is er natuurlijk geen probleem. Maar als hij hier wil blijven, moet hij de keuzes van het bestuur accepteren", zei Leonardo in gesprek met diverse Franse media. Tuchel wil zich dolgraag versterken met Olympique Lyon-middenvelder Houssem Aouar. "Dat zou een droom zijn", sprak hij eerder.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen