Einde soap: Da Cruz naar FC Groningen, PEC 'des duivels'

3 oktober 2020, 18:55

De gang van zaken rondom Alessio da Cruz zet kwaad bloed bij PEC Zwolle. De 23-jarige aanvaller van Parma leek op huurbasis op weg naar Zwolle, maar koos uiteindelijk voor een tijdelijk avontuur bij FC Groningen. En dat zorgt voor boosheid.

"Ik vind het wel bijzonder dat je een speler gaat benaderen die bij een andere club medisch gekeurd is", aldus een boze PEC Zwolle-directeur Mike Willems tegenover Voetbal International over FC Groningen. Da Cruz doorstond de PEC-medische keuring en sliep al in het hotel in het stadion van de Zwollenaren, maar heeft zich toch bedacht.

"We zijn des duivels", aldus Willems. De handtekening had Da Cruz nog niet gezet, maar netjes is het volgens Willems allerminst. Stappen gaat de club echter niet ondernemen. "We hebben nog kort overwogen om Alessio tegen te houden, maar later dachten we ook: Laat hem maar gaan, we hoeven hem niet meer."

Mogelijk komt Da Cruz morgen al in actie, als FC Groningen het opneemt tegen Ajax. Hij wordt voor een jaar gehuurd van Parma. De noordelingen hebben ook een optie tot koop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen