'Sevilla concreet voor Idrissi: AZ ontvangt minimaal twaalf miljoen'

4 oktober 2020, 08:39   Bijgewerkt: 4 oktober 2020, 09:37

Oussama Idrissi staat vermoedelijk alsnog voor een vertrek bij AZ in de slotdagen van de transferwindow. De buitenspeler wordt al langere tijd voorzichtig gelinkt aan een overgang naar Sevilla, maar de Spaanse club zou inmiddels ook een akkoord hebben bereikt met de Alkmaarders. De Eredivisie-club ontvangt zo'n twaalf miljoen euro, dat nog kan oplopen tot vijftien miljoen.

Dat schrijven Marca, El Desmarque en het Algemeen Dagblad althans. Idrissi heeft zijn vertrekwens uit de Eredivisie al vaker geuit en Sevilla toonde al eerder interesse, maar zo concreet als de Spaanse media het momenteel schrijven, is het nog niet geweest. De laatste wedstrijd die de aanvaller speelde, was tegen Dinamo Kiev (2-0 verlies) in de voorronde van de Champions League.

De Marokkaan speelt sinds 2018 voor AZ, dat hem destijds overnam van FC Groningen. Idrissi kende met name vorig seizoen een goed jaar door dertien keer te scoren in de Eredivisie. Bij Sevilla is de concurrentie op de positie voorin fors: onder andere Lucas Ocampos, Suso en Munir El Haddadi zitten in de selectie van trainer Julen Lopetegui.

Voor AZ wordt het een van de duurste transfers ooit, alleen Alireza Jahanbakhsh, Guus Til en Vincent Janssen werden voor meer geld verkocht. De laatste weken is Albert Gudmundsson op rechts vaak de vervanger van Idrissi. Omdat er al een aantal voorhoedespelers werd gehaald en er voorin grote talenten rondlopen, is de kans klein dat AZ nog de transfermarkt op gaat om een vervanger te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen