Steun voor Koeman: Font komt op zijn woorden terug

4 oktober 2020, 09:08

Ronald Koeman heeft een volgend steuntje in de rug ontvangen als manager van FC Barcelona. De Nederlandse coach kwam eerst sowieso niet voor in de plannen van presidentskandidaat Víctor Font, maar hij is op die woorden teruggekomen. Door de goede start van Koeman en zijn technische staf, is Font opmerkelijk snel tot inkeer gekomen.

Op Twitter gaat Font, die eerder aangaf dat zelfs al zou Koeman de treble winnen hij niet als trainer zou aanblijven mocht Font de verkiezingen winnen, in op de vragen over Koeman. 'Als het huidige positieve spel, de frisse dynamiek en de resultaten aanhouden, dan is er ook plaats voor Koeman en zijn assistenten in het project dat ik voor ogen heb en dat wordt geleid door Xavi', schreef Font.

Dat is een flink steuntje in de rug van Koeman door de presidentskandidaat, die een van de kandidaten is om Josep Bartomeu op te volgen in het voorjaar 2021. De goede resultaten en het frisse spel in de eerste twee duels zorgen sowieso voor optimisme in Catalonië. Niet alleen de media zijn behoorlijk positief, ook Lionel Messi heeft zich openlijk geconformeerd aan de plannen van Koeman en de nieuwe start van Barcelona.

Lees ook: Presidentskandidaat Font: "Koeman wordt mijn trainer niet"

Ook over het feit dat Riqui Puig geen kans kreeg komend seizoen onder Koeman, was tegen het zere been van Font. Dat niets zo veranderlijk is als de voetballerij, blijkt wel uit de tweets van Font. Overigens houdt Xavi wel een sleutelrol in zijn plannen, maar dan als general manager of richting de jeugd en scouting, maar dus niet per se als hoofdtrainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen