'Bruma rondt huur af, PSV wil vervanger aantrekken'

4 oktober 2020, 10:27

PSV gaat de transfermarkt op om een vervanger van Bruma te halen. De Portugese buitenspeler zou zijn tijdelijke overgang naar Olympiakos hebben afgerond, waarbij een optie tot koop is bedongen. De overgang wordt vermoedelijk vandaag (zondag) of morgen bekend gemaakt. Dat geldt voor Timo Baumgartl vooralsnog niet.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Het medium schrijft dat de overgang al zou zijn afgerond, omdat de medische keuring zaterdag al zou zijn gedaan. De niet-verplichte koopoptie zou op ongeveer 6,5 miljoen euro zijn bepaald. Dat is ongeveer de helft van wat PSV een vorige zomer voor hem heeft betaald.

Lees ookPSV nog niet klaar op markt: "Hebben een grote groep nodig"

Baumgartl staat ook in de belangstelling, Fulham is voor hem in de markt. Maar die overgang is nog een stuk meer onzeker dan de verhuur van Bruma. De Duitser werd vorig seizoen ook voor bijna tien miljoen euro gehaald. Mocht Baumgartl (tijdelijk) vertrekken bij PSV, dan wordt er voor hem een vervanger gehaald. Voor aanvaller Bruma geldt hetzelfde; ook daarvoor wil PSV een aanwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen