'Kluivert staat voor verrassend verhuur aan RB Leipzig'

4 oktober 2020, 13:16

Justin Kluivert (21) staat vermoedelijk voor een verrassende tijdelijke transfer: de buitenspeler van AS Roma wordt komend seizoen verhuurd aan RB Leipzig. Of er een koopoptie wordt bedongen in de aanstaande deal, is nog niet bekend. Ook Hertha BSC zou interesse hebben gehad.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano althans. Kluivert werd al vaker aan de uitgang gelinkt bij AS Roma, waar trainer Paulo Fonseca het niet helemaal meer in hem ziet zitten. De oud-Ajacied raakte vorig seizoen zelfs een aantal keer op de tribune en kreeg met Pedro bovendien een extra concurrent in deze zomer. Mede omdat de Catalaan een goede indruk maakt, kwam Kluivert als invaller tot slechts twee invalbeurten van opgeteld nog geen twintig minuten.

RB Leipzig zag deze transferwindow Timo Werner en Patrik Schick vertrekken als voorhoedespelers, al wordt Kluivert uiteraard als buitenspeler gehaald door Julian Nagelsmann. In totaal speelde de Nederlander 68 duels voor AS Roma, waarin hij negen keer scoorde en tien assists gaf.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen